Visió i perspectiva

La nostra Missió

El Moviment Federalista Mundial – Institut per a les Polítiques Globals (WFM-IGP per les seves sigles a l’anglès) treballa per avançar la promesa global de pau i el seu compromís de construir un món més segur i just.

El WFM-IGP inclou un conjunt de programes dissenyats per a protegir als ciutadans de l’amenaça de genocidi, crims de guerra i crims de contra la  humanitat; facilitar la transparència en el governament, incrementar l’accés a la justícia; i promoure l’aplicació de l’imperi de la llei. Treballa en col·laboració amb les Nacions Unides, governs, i altres institucions internacionals i regionals d’arreu del món – així com milers d’individus i líders mundials – per a continuar en la missió de pau, prosperitat i seguritat per a tots.

El nostre moviment

Fundada poc després de la creació de les Nacions Unides a la ciutat suïssa de Montreux com un moviment internacional de pau, WFM és una organització internacional no governamental amb un estatus consultiu a les NU. Una xarxa compromesa de 28 organitzacions membres, membres individuals i organitzacions associades, en més de 80 països, coordinada pel Secretarial Internacional del WFM, amb seu a l’Haia i Nova York.

La nostra perspectiva

El WFM té una llarga historia de lideratge i  innovació en la promoció internacional de la democràcia, la justícia i l’imperi de la llei. El nostre enfocament primari és l’enfortiment de les estructures i capacitats de les organitzacions internacionals per treballar de manera efectiva en aquestes àrees, alhora que es promou el desenvolupament de normes, polítiques i pràctiques que permetin accions globals significatives sobre temes específics.

Per assolir les nostres metes, el WFM treballa amb i en el desenvolupament de xarxes de la societat civil internacional, i col·labora amb governs i organitzacions internacionals que hi són alineades amb la seva filosofia. Amb seu a prop de les oficines centrals de UN a Nova York, el WFM sovint serveix com node d’informació i acció col·lectiva en temes relacionats amb les Nacions Unides.

Comments are closed.