L’apGDM acaba el 2016 amb molta activitat

Totalment “descongelada”, com es pot veure en la secció de la web dedicada a “L’associació” , l’any 2016 de l’apGDM s’ha acabat amb molta activitat.


D’una banda es va realitzar, dins de la IV edició de la “Setmana d’Acció Global per a un Parlament Mundial”, la xerrada: “L’acord de París sobre el Canvi Climàtic i la necessitat d’un Parlament Mundial”, amb una participació significativa i renovada! La xerrada es va repetir també a la Parròquia de Sant Medi del barri de Sants, sempre per part de l’Olga Alcaraz i el Josep Xercavins!

Vegeu-ne les següents imatges:

D’altra banda, una delegació del GGCC, tant des de la perspectiva UPC com des de l’apGDM, va participar a la COP22 de Marràqueix. Va estar formada per: Olga Alcaraz, Josep Lluís Salazar, Laia Segura, Gisela Torrents i Josep Xercavins.

A banda de la següent imatge em podeu trobar més informació a la web: https://sth.upc.edu/ca


Finalment, en Jesús-Àngel Prieto va participar, el 25 de novembre, com a ponent en la Taula Rodona: “Sostenibilitat Urbana: de les Superilles a l’Ecodisseny”, de la 1a Jornada “Disseny per Viure” organitzada pel Museu del Disseny de l’Ajuntament de Barcelona.


http://ajuntament.barcelona.cat/museudeldisseny/ca/activitat/1a-jornada-disseny-viure-sostenibilitat-urbana

Comments are closed.